Diéta, hogy elveszítse Bestprofit es diéta-villám

Általános megjegyzések

Amikor a változás a szezonban rájövünk, hogy nadrág vagy ing tavaly vált egy kicsit szűk, van két lehetőség: hogy azt a mosógép vagy fuss fedél, minket a diéta.

Fogyás diéta

Amellett, hogy elegánsan viselhetünk régi ruhákat, a fogyás ideális étrendje segít abban is, hogy jobban érezzük magunkat, és ami még fontosabb, javítja az általános pszichológiai jólétünket. Diéta az utolsó pillanatban: a kockázatok

Mi a kockázat, hogy az utolsó pillanatban fogyókúrázzunk?

A legfontosabb ellenség, akivel szembe kell néznünk, amikor úgy döntünk, hogy lefogyunk, a sietség és a lustaság.

A SIETSÉG A LEGFONTOSABB ELLENSÉG A HARCBAN.

Először is, fontos megérteni, hogy a gyógyszerek, diéták fogyás az utolsó pillanatban, különböző kiegészítők nem egy eszköz, és súlyosbítja a túlsúly.

Bár a szigorú diéta követett rövid ideig is biztató (a skála, amit ténylegesen mozog a bal) fogyás gyakrabban csak nyilvánvaló (fogyás társul elsősorban a glikogén készletek kimerülése, valamint a kiszáradás).

Csak akkor, ha az étrend hosszú ideig fennmarad, fogyás ténylegesen társul a zsírtömeg csökkenése.

De a baj nem itt ér véget…

A magas kalóriatartalmú étrend befolyásolhatja az izomtömeget,a zsírt (arányosan), valamint az új súlygyarapodás alapjait.

Ha úgy dönt, hogy megy ezen az úton a hátrányok számos annak ellenére, hogy az első látszólag jó eredményeket.

Néhány azt sugallja, hogy ez is vezethet a bazális metabolizmus csökkenése miatt kalória korlátozás; ellenáll a fogyás, és ha elkezdi enni rendesen, minden elveszett kiló lesz visszaváltani egy idő alatt sok kamattal.

Az ismételt fogyási és hízási ciklusok (YOYO étrend) arra ösztönzik a szervezetet, hogy növelje a felhalmozódott testzsír megtartására való képességét, hogy megbirkózzon az élelmiszer-korlátozás szakaszaival.

Az igazat megvallva, a bazális metabolizmus feltételezett csökkentéséről szóló tudományos ötletek cáfolták azt a feltételezést, hogy ilyen könnyen megnyilvánulhatsz; ez inkább az éhezés elleni védekezés nemkívánatos hatása. Ki kell azonban emelni, hogy az ilyen kísérleteket csak az éhezés rövid távú reakcióit vették figyelembe, az inkognitót pedig a hosszú távú kalória-korlátozás alacsonyabb, de hosszabb megváltoztatása szempontjából hagyták el.

Ez válhat nehezebb, majd fogyni egy egyszerű étrend, vagy a fogyás termékek használata révén. Miért?:

A korlátozó étrendi megközelítés (1000-1200 kalória naponta) társított rendszeres tivornya ivás (elég akár egyszer 10 naponta) nem működik.

Fizikai aktivitás

A lustaság miért semmisít meg minden stratégiát?

Nagyon fontos, hogy az ülő életmód hozzájáruljon a túlsúly kialakulásához. Ma, mint valaha, sok tudós egyetért abban, hogy a súlygyarapodás társul több csökkent fizikai aktivitás, mint a megnövekedett kalóriabevitel. Amerikában például, az átlagos tömeg az amerikaiak nőtt, annak ellenére, hogy a teljes kalória bevitel az elmúlt években csökkent 5-10% – kal.

Látunk néhány kiemeli, hogy kapcsolódik a fizikai aktivitás a motor:

Tízből kilencszer, egy diétás program, ami kizárólag diétás korlátozásokon alapul, megbukik. Annak ellenére, hogy a jó akarat, sok diéta kezdődik azzal a céllal, hogy lefogy, valójában elhagyják a lüktető éhség támadás, amely aláássa az erőfeszítéseket korábban elkövetett.

Az egyetlen megoldás erre a problémára a fizikai aktivitás növelése. Ez a megközelítés sok esetben lehetővé teszi, hogy lefogy, még az étrendi korlátozások hiányában is (az előző normál kalóriabevitelhez képest). A sportolóknak magasabb az anyagcseréjük, ami ahhoz a tényhez vezet, hogy az energiafogyasztásuk meghaladja a többit. Ezen kívül, sport gyakorlat lehetővé teszi, hogy tartsa az izmok ép, megakadályozza a katabolizmus. A legjobb eredmény érdekében össze kell kötni a diétát és a fizikai aktivitást.

Hasznos tippek, hogy kövesse a diéta, hogy lefogy

Abban az esetben, diéta, hogy lefogy, hasznos lehet, hogy kövesse néhány tipp:

 • Kövesse a változatos, kiegyensúlyozott étrend, amely létrehoz túlzott kalória hiány (nem több, mint 500 kcal alatt szükség).
 • Ahhoz, hogy gyorsan kiszámolja a súlyát, valamint a szükséges kalóriák számát, használja az automatikus számítási űrlapot.
 • Ahhoz, hogy ne egyen többet, mint amire szüksége van, vagy hogy feladja a kísértés túl sok, mosson fogat evés után, vagy tegyen rágógumit vagy ízesített cukormentes cukorkát a szájába.

Lassan egyél, hogy gyorsabban teljen.

Végezze el a vegyes fizikai aktivitás, váltakozó aerob testmozgás (testmozgás kerékpár, futás, állandó séta, cross-Country síelés, hosszú úszás)más típusú izmok (súly, toning gyakorlatok a saját testsúly, túlterhelés vagy gumiszalagok). A maximális testsúlycsökkentő hatás elérése érdekében a fizikai aktivitást idővel meg kell hosszabbítani; csak így lehet a testösszetétel és az anyagcsere javulása stabil és tartós. Fogyás fontos, de mindig a szemét, hogy a saját egészségét; annak érdekében, hogy állítsa be a diéta, ezért hivatkozik a tippeket az evés.

Mi az?

Diet Lightning vagy “Lightning Diet” (diéta vagy gyors) egy korlátozó rendszer a kalóriák, összpontosított gyors fogyás. Ez egy alacsony kalóriatartalmú étrend, amely kevesebb kalóriát biztosít a szokásosnál, hogy biztosítsa a fogyás. A fő jellemzője a villám diéta, hogy elősegítse észrevehető fogyás korlátozott ideig (gyors). A “flash” becenév jelzi, hogy milyen gyorsan halad a fogyás.

A név villám diéta is használják általában hangsúlyozni a sebesség a fogyás minden étrend rendszer. Valójában, diéta zippers alapvetően két változata. Az első időtartama 5 nap, amelyben lehet veszíteni 2-3 kg vagy több. A második tart 6 nap, amelyben lehet veszíteni akár 5 font. A harmadik típusú lightning diéta az, amit ismert a híres énekes beyoncé, vagy “juharszirup diéta “vagy” citrom diéta”, Olaszországban, az úgynevezett “citrom diéta”

 1. verzió

Szerkezet

A villám diéta azt tervezi, hogy enni csak egy típusú élelmiszer egész nap.

Si struktúra az alábbiak szerint:

 • Az első napon tejet és joghurtot fogyasztanak,nem feltétlenül zsírszegény.
 • A második napon lehet enni főtt vagy sült burgonya egy kis mennyiségű olaj, nem sült.
 • A harmadik napon sajtokat (mind fehér, mind sárga) adnak.
 • A negyedik napon lehet enni csirke, bármilyen formában.
 • Az ötödik napon csak vizet vagy teát tartalmazó, cukor nélküli italokat szolgálnak fel.

Itt vannak a tippek által biztosított Flash diet Fejlesztő:

 • Igyon legalább 1,5-2 liter vizet naponta.
 • Osszuk az ebédet és a vacsorát több ételre.

Általában növelni kell a sportot és a fizikai aktivitást. A megengedett termékek száma nem korlátozott, de minden esetben ajánlott a józan ész használata. Kávé megengedett az egész diéta ciklus, de cukor nélkül. A villám diéta lehet meghosszabbítani egy kicsit még az öt nap ajánlott, mielőtt elérné a kívánt eredményt; azonban nem ajánlott használni gyakran, mert, mint minden alacsony kalóriatartalmú étrend, ez is vezet a test kimerüléséhez.

 1. verzió

Ez az étrend magában foglalja a teljes elkötelezettség 6 nap, bár az első 3 tartják a legfontosabb. Az első 3 nap során a táplálkozási stílushoz való alkalmazkodás, a testsúlycsökkenés nagy része megnyilvánul. A különböző napok menüje gyakorlatilag azonos, és a következőképpen épül fel.

Reggeli: pirítós friss sajttal. Néhány ital, mint a tea, kávé, citromlé biztosított.

Ebéd: zöldségsaláta (pl. répa) és fehér hús (pl. csirke).

Vacsora: egy szelet kenyér és egy adag hal. Ellátjuk egy csésze teával vagy egy pohár vízzel.

A tippek megegyeznek az 1-es verzióval.

Megjegyzés

A Lightning diéta mindenesetre nem megfelelő testsúlycsökkentő rendszer, ezért kerülni kell (különösen, ha úgy dönt, hogy meghosszabbítja az ajánlott időtartamot). Feltalálói javasolják, hogy konzultáljon egy orvos, mielőtt megpróbálja a kezét, de szeretném hinni, hogy nincs olyan szakszerűtlen orvos kínál ilyen technika. Diéta zipper túl korlátozó, kiegyensúlyozatlan, és hogy ez a legyengítő. Ez hozzájárulhat az alultáplált vitaminhoz, az esszenciális zsírsavak és az esszenciális aminosavak sóhiányához. Ez is alacsony rost-és növényi antioxidánsok. Ha az alany jelentős motoros aktivitást gyakorol, a vércukorszint, a vérnyomás és a szérumvas túlzott mértékű csökkenését kockáztatja. Vemhesség vagy laktáció idején, növekedésben lévő személyeknél és időseknél súlyosabb hatások jelentkezhetnek. A Lightning diéta is egy erősen koordinálatlan rendszer, amely stimulálja a yo-yo hatását a súly és súlyosbítja a mentális állapotok, mint például étkezési zavarok (DCA).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni