Erekciós probléma

Mi ez: erekciós problémák szükségszerűen meg kell határozni a többes számban, mert e jel alatt lehetnek különböző formái a zavar, még mindig kapcsolatban nehézségek elérése vagy fenntartása erekció elég idő a teljes szexuális közösülés:

  • Az ember semmilyen körülmények között nem képes erekciót elérni, sem partnerrel, sem független tevékenységgel (impotenciát okoz));
  • A férfi lehet izgatott, elérheti az erekció az előjáték során, de elveszíti, abban a pillanatban, amikor a behatolás (impotencia Coeur);
  • Egy férfi sikerül elérni a kielégítő erekció, valamint elkezd szexuális közösülés, de közben penetráció – után az első remegés-elveszti-hirtelen vagy fokozatosan-ezáltal nem éri el az orgazmus,sem a partner.

Végül, vannak merevedési problémák szorosan kapcsolódik a kapcsolat egy adott partner: az ember azt jelenti, hogy ő mindig sikerült egy kielégítő kapcsolatot, de valami a jelenlegi kapcsolat nem működik, és a társa a pillanat nem működik.

Mint minden szexuális problémának, a merevedési zavarnak is lehetnek fiziológiai okai. a legfontosabb az érrendszeri, neurológiai és endokrin betegségek, mint traumás eredetű, és a patológia. Először is, ezért fontos, hogy egy személy, irányítása alatt egy andrologista vagy urológus, átment az összes klinikai vizsgálat szükséges, hogy ellenőrizze ezeket az okokat.

Aztán vannak környezeti tényezők, amelyek többé-kevésbé erősen befolyásolják az erekciós kapacitás. Ezek közül a legfontosabb a stressz, cigaretta dohányzás, a kábítószer-használat (pszichotróp gyógyszerek, hormonkezelés, vérnyomáscsökkentő, egyes diuretikumok). Konzultáljon egy andrologista vagy urológus is ebben az esetben a legjobb módja annak, hogy megtudja, az oka a probléma.

Még mindig biztos lehet abban, hogy nincsenek szervi problémák, ha az önerotikus tevékenység során vagy spontán módon alvás és ébredés közben erekciót tud elérni. E tekintetben hasznos az NPT-vizsgálat elvégzése Rigiscan-nal, egy olyan eszközzel, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy rögzítse a spontán erekciók előfordulását és számát alvás közben.

Ezért, ha a szerves okokat és a környezeti tényezőket megszüntették, az erekciós problémákat pszichológiai és szexológiai szempontból kell megoldani. Erectilis dysfunctio nagyon gyakori; azt mondják, körülbelül 10% – a a helyi lakosság egésze, amely emelkedhet több mint 50% – kal a növekvő életkor (körülbelül 70 éves vagy idősebb).

Tünetek: azok szenved erekciós problémájának jelentés közeledik a partner, illetve szoros kapcsolatot, a szorongás, a stressz, a másik az öröm, érzés, kényelmes, amelyek inkább fontos, hogy kielégítő szexuális együttlét. Egy személy, aki merevedési zavar gyakran teszi, hogy egy “fix köröm” gondol rá egész nap, jön ebben az időben, amíg még aludni éjszaka.

Mint minden szexuális probléma, még a kezelés a merevedési zavar végül lesz probléma, nem csak a személy, hanem a pár; amelyben gyakran él pillanatokban a feszültség, veszekedések egy jelentéktelen okból, vagy gondosan elkerüli megoldását beszélgetések, amelyek legalább távolról fordul a szexuális szféra.

Érzékelés: erekciós problémák miatt az ember szégyelli magát, félelmet, megaláztatást és alkalmatlanságot érez. A tudatosság, hogy nem képes elérni és fenntartani a szexuális vágyat egy ideig, hogy ösztönözze a partner izgatott hát, igen, hogy úgy érzi, kudarc, valamint a saját érzéke férfiasság és férfiasság.

Ezen kívül, mint gyakran a szexuális problémák, egy férfi általában összpontosít a saját munkáját, annak eredményeként, hogy teljesen eltereli a figyelmét a teste a partner, reakciók, és gyengíti az izgalom.

Tehát minden érintett számára fájdalmas következményei vannak. Valójában a szexuális kapcsolatokat már nem tekintik közös tevékenységnek, és nem fogják többé az öröm és a kölcsönös gazdagodás forrásának tekinteni, ahelyett, hogy a tűrés próbájává válnának: már csak azt gondolom, hogy az intimitás pillanata közeledik, talán növelni fogja a stressz és a szorongás szintjét általában.

Következmények: az erekcióval kapcsolatos nehézségek gyakran szexuális szorongáshoz, a kudarctól való félelemhez, a Szexuális teljesítménnyel kapcsolatos félelmekhez vezetnek, valamint csökkentik az izgalom és az öröm szubjektív érzését.

Mint minden szexuális probléma, az impotencia és a merevedési zavar is gyakran a házasság vagy a szexuális kapcsolat azonnali veszélyeztetése miatt végződik, egyes esetekben még összeomláshoz is vezet. Ez azért van, mert a pár, különösen a másik tag, megpróbálja leküzdeni a problémát először a megértéssel, minimalizálásával. De aztán idővel, nem pedig a frusztráció, az intimitás és ezért a bűnrészesség evolúciójával, egyre kisebb és kisebb fordulatot vesznek, amíg már nem engedik, hogy a kapcsolat békésen éljen egyedül.

Kiderült, hogy a rövid távú stratégiai kezelés kifejlesztett és kifejlesztett egy speciális protokollt az erectilis dysfunctio minden formájára. Az első lépés az, hogy megállítsuk azokat a megoldásokat, amelyeket a személy megpróbált bevezetni, és ez csak a probléma romlásához vezetett. Szóval kezdjük azzal, megszabadítva a pillanat, a szexuális érintkezés minden azokat megpróbálja irányítani, uralkodni magadon, a gyakorlatok, gondolat, hogy tenni, csak egy pillanat, intenzív stressz.

Aztán, a technikák alapján ellentmondás, akkor utasítsa a személyt, hogy megértsék, hogy “a szexuális szférában, amit keres, annál több, annál kevesebb talál.”

Ez az egyetlen módja annak, hogy megtapasztalják a szexuális közösülés örömét újra, nem csak a behatolás, ezért az erekció vissza fog térni természetesen, azt követően, hogy a természetnek meg kell történnie, nem törődve azzal, hogy részt kell venni.

A kezelés sikerességi aránya: ennek a protokollnak köszönhetően az esetek több mint 94% – ában pozitív eredményt fog kapni, és ha a terápia nem működik, az azért van, mert a rendellenesség középpontjában organikus típusú problémák vannak.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni