Fogyj gyorsan (és jó!)- Tanácsadás és ellenjavallatok

Fogyás gyors szinte soha nem egészséges szükséglet. Ez inkább egy széles körben elterjedt esztétikai szükség a javítás, miközben növeli a testsúly, csak olyan gyorsan. Fogyj gyorsan
Ehhez a vágy, hogy fogyni gyorsan, felismerve egy éles “étrendi és viselkedési ellentámadás”, általában szerepel a karácsony utáni, poszt-hétköznapok, poszt-traumatikus időszakok, stb.

E tekintetben hangsúlyozni kell, hogy a kívánt élettani súly visszaállításának szükségessége még mindig valódi szükség; ha minden lépés nem felel meg a súlyvesztés fázisának, a testtömeg-index (BMI vagy BMI) fokozatosan növekszik, amíg túlsúly vagy elhízás érhető el. Ennek ellenére, figyelembe véve a különböző ellenjavallatokat fogyni túl gyorsan, azt javaslom, gondosan tervezze meg ezt a folyamatot, elkerülve a túl durva megközelítések.
Annyira, hogy ne keveredjünk zűrzavarba, arra emlékszem, hogy a megfelelő entitások kontrollnövekményei és rendeletei soha nem javasoltak. Teljesen logikus, hogy hiányában az egészséges táplálkozási igényeket, lehet, hogy egy kimutatható súlyingadozás, de amikor eléri a 5-10% nagyon rövid időszakokban (15-30 nap), kémkedik étkezési szokások zavar.

Hogyan fogyjunk túl gyorsan és fogyjunk gyorsan, azok a nem megfelelő (és proaktív) kapcsolat negatív következményeit jelentik: az élelmiszerbe befecskendezett energia és az elfogyasztott energia között.

Vacsora ellenjavallatai fogyás gyorsan
A fent említett ellenjavallat mind a testet, mind a pszichológiai szférát érinti.

Ellenjavallatok a szervezet fogyni gyorsan: felesleges kalória csökkentése diéta vezethet számos mellékhatást. Először is, a csökkentett energia rendelkezésre áll a szervezet; sokan úgy gondolják (főleg a nagy mennyiségű félretájékoztatás az interneten), hogy ahelyett, hogy kalóriát az élelmiszer, a szervezet automatikusan használja a tartalék testzsír. Ez csak részben igaz, és mindenesetre soha nem lineáris egyenlet. A testsúlycsökkenés gyorsan csökkenti a vércukorszintet és a glikogénraktárakat a májban és az izmokban.; ez a körülmény veszélyezteti az agy motorhatékonyságát és teljesítményét. Ezen túlmenően, lehetséges, hogy a hajlamos emberek, gyors fogyás csökkentheti a vérnyomást; különösen a nők, ez az eset fordul elő diszkrét gyakorisággal, és gyakran kíséri súlyosbodása (vagy előfordulása) a vérszegénységi állapotok. Végül, kevésbé releváns, de még mindig figyelemre méltó, túlságosan gyors fogyás veszélyeztetheti a táplálkozás, erő, izom helyreállítási képességét a sportolók.

Pszichológiai ellenjavallatai fogyás gyorsan: mielőtt kipróbálja a kezét extrém gyakorlatokat annak érdekében, hogy lefogy gyorsan, akkor is figyelembe kell venni a pszichológiai és oktatási szempontból a folyamat. Először is, a testsúlynövekedés és gyors csökkentése elsősorban a csökkent vagy csökkent élelmiszer-képződésnek tulajdonítható; ezért nagyon hasznos alapszabályokat szerezni és alkalmazni annak elkerülése érdekében, hogy azok gyakorisággal visszatérjenek, és esetleg intenzívebbé váljanak az elkövetkező években.

Gyakorlat extrém gyors fogyás társul szinte mindig az elégedetlenség a saját testkép és a súlyingadozás (a hatása a yo-yo); ez a szempont, amely az alapja a kiváltó tivornya evés és kompenzációs módszerek(böjt, túlzott motor aktivitás stb., annak érdekében, hogy jöjjön, legrosszabb esetben, étkezési zavar), egy örök mozgalom, hogy ha figyelmen kívül hagyják, egyre nehezebb felszámolni.
Másrészt, fogyás gyakran gyorsan válik terápiás szükségszerűség. Vannak olyan helyzetek, amikor a fenti negatív hatások a háttérben visszahúzódnak; nagy elhízás esetén metabolikus szindróma (vagy egyéni súlyos rendellenességek) és potenciálisan magas a kardiovaszkuláris (atherosclerosis és hypertonia), vagy olyan emberek, akik valamilyen okból máj steatosis, zsír nagy mértékben, vagy akár az első jelei cirrhosis átalakulás.

Fogyás gyors: egészségügyi tippek
Fogyás gyors szubjektív, nem objektív adatok; Ez azt jelenti, hogy mindenkinek megvan a saját elképzelése, hogy mi lehet a megfelelő arány a fogyás, így “mi a helyes az egyik túl gyors, vagy lassú a másik.”A bika fejének levágása a legjobb, ha észben tartjuk, ahogy a kutatóintézetek és táplálkozási szakemberek javasolják (elkerülve a házi készítésű személyi oktatókat).

Alapvetően fogyás gyorsan azt jelenti, hogy veszít 3-4 kilogramm havonta; első olvasatban ezek a számok tűnhet, mint rossz módszerek, de, miközben tisztelgés bizonyos terápiás perseverance, azt eredményezi, hogy csökken a testzsír becslések szerint 18-24 kilogramm több mint 6 hónap. A féléves mértékegység szándékosan előre meghatározott, mint az éves, mert, általában véve, mindig jobb, ha nem halasztja el az alacsony kalóriatartalmú étrend 6-8 hónap.
Azonban az alábbiakban felsoroljuk a táplálkozási jellemzői megfelelő táplálkozás gyors fogyás. Figyelem! Amit most olvasni fognak, az az én személyes nézőpontom, az egyetemi tanulmányokhoz vezető úton, valamint egy sport táplálkozás-szakértő ambuláns tapasztalatán és specialistáján alapszik. Másrészt, egyszerű olvasmány soha nem helyettesíti a beavatkozás egy szakember.

Kalória: szó szerint kevesebb kalóriát jelent, és (egyénileg) utal az alany kezelési igényeire. Így gyorsan fogyhat, ha kevesebb energiát fogyaszt, mint amennyire szüksége van; ez a feltétel elérhető: csökkenti az élelmiszer-bevitelt és / vagy növeli az energiafogyasztást.
Tápanyagegyenleg: biztosítja a tápanyagok és tápanyagok megfelelő ellátását a jó egészség fenntartásához; ez vonatkozik mind az energiamolekulák (szénhidrátok, lipidek, protidek, alkohol), mind a mikronutriensek (vitaminok és ásványi anyagok), mind a hasznos étrendi összetevők (szálak, fitoszterolok, lecitinek, antioxidánsok stb.) megoszlására.).
Optimális élelmiszerelosztás és anyagcsere-kezelés: ahhoz, hogy egészséges állapotban gyorsan fogyj, a lehető legkevesebb kalóriát kell csökkentened, és kezelned kell az élelmiszer metabolikus hatását. Ez azt jelenti, hogy az 1500kcal-t nem piszkos módon, hanem pontos kritérium alapján vezetik be: legalább 5-6 napi étkezés, 3 fő és 2-3 kisebb, nagyobb energiatartalommal (kérésre) ebédnél, vacsoránál és reggelinél (a szokásos fogyasztási idő megadásával). Ezen kívül, koncentráló, amennyire csak lehetséges (disszociáció nélkül) inzulin stimuláló molekulák (szénhidrátok) óra maximális energiafogyasztás (reggel-délután), akkor csökkentheti a zsír lerakódás (mindig jelen, még ha kicsi) javára a végső cél. Nem utolsósorban, a választás az adagok; ez történik összhangban a személyes ízlés, hanem a megszüntetése hibák felelős a túlzott súly (például, tálalás tészta, kenyér, snack, olaj, alkohol, stb.).
Kapcsolat a motoros fizikai tevékenységgel: a közvetlen és közvetett energiafogyasztás növeléséhez szükséges egyéni lehetőségeken belül. Az első érhető el a motoros aktivitás, a másik alatt következik be izom recovery (a növekedés a bazális metabolizmus), valamint attól függ, hogy a nagyobb képességét, hogy végezze a tápanyagokat izomszövet korábban kitéve, hogy nagyon intenzív, hosszan tartó erőfeszítés.
Élelmiszer választás: különböző okok miatt, amikor fogyás gyorsan, egyes élelmiszerek hasznosabbak, mint mások. Először is, nagy mennyiségű, alacsony kalóriatartalmú és kiváló telítő képességgel kell rendelkezniük. Ebbe beletartoznak a vízben, rost-ban és a szegény zsírokban gazdag élelmiszerek; ezzel szemben a fogyókúrás étrend gyorsan kiküszöböli az összes szemét (szemét-élelmiszer), száraz vagy dehidratált, sok kolbász és sajt, desszertek, édes vagy alkoholtartalmú italok, stb.élelmiszereit. Másodszor, a termékek, úgynevezett “élő”, hogy minden termék, nem feldolgozott és természetes formában, segít sokkal több leletek elérésekor az ajánlott étrend és a mértékletesség: nátrium, cukor, adalékanyagok, stb.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni