Hogyan Fogyni – A szoba a mechanizmus a fogyás

Fogyás egy fiziológiai folyamat jellemzi csökkenése a tartalék zsírszövet, amely hozzáadott, következésképpen, a teljes testsúly csökkenése.

A folyamat a fogyás alapja négy fő tényező, amely, attól függően, hogy az eset, győzedelmeskedhet egymás felett:

• az élelmiszerbe befecskendezett energia és a sejtek által fogyasztott energia közötti egyensúly hiánya (fent) → jellemző az alacsony kalóriatartalmú étrendekre;
• a metabolikus hatások a termékek → tipikus giperplasticeskih / ketogén étrendek és / vagy élelmiszerek gazdag ideges;
• fokozott anyagcsere → jellemző a fogyás protokollok, amelyek magukban foglalják az Egyesülés közepesen alacsony kalóriatartalmú étrendek toning, izomerősítő tevékenység; ideiglenesen is támogatja a használata ideg / termogén termékek vagy kiegészítők;
• elérése tápanyag egyensúlyt befolyásolja mind a tápanyagok tápanyagok (elsősorban rost) → jellemző kiegyensúlyozott, közepesen alacsony kalóriatartalmú diéta, fogyás, mely magában foglalja a fogyás érdekében 500/750 gramm / hét.
A testsúlycsökkenés általában a teljes anyagcserét, a hormonális tengelyt és a különböző sejtszöveti folyamatokat érintő pozitív és negatív visszacsatolás összetett mechanizmusát használja. Pontosabban, a fogyás meg kell, hogy a test szempontjából “katabolizmus”, azaz, “bontási” hordozó szövetek energia célokra (az ellentéte “anabolizmus” vagy “építés”).

A katabolikus karcsúsítási folyamat fő célkitűzései a bőr alatti zsír, a visceralis zsír, az izomglikogén és a máj glikogén; azonban különböző okok miatt egy túlságosan intenzív vagy kiterjesztett katabolikus fázis jelentősen ronthatja más struktúrák integritását, elsősorban az izmokat.
Figyelem! Fogyás nem szelektív folyamat a zsírtömeg, így enyhe katabolizmus más szövetek szinte mindig elkerülhetetlen; lehet korlátozott, kezdve egy jól súlyozott izom protokoll, vagy kevésbé ésszerűen, a doppingolás (pajzsmirigy hormonok, szteroidok, szomatotropin, stb.). Másrészt, ez a kimerültség lehet mind észrevehetetlen, mind nagyon intenzív, attól függően, hogy a” sebesség ” a fogyás, az egyensúly a táplálkozás, a térfogat, valamint a motor tevékenység típusa, stb.

TÚLSÚLY ÉS EGÉSZSÉG
Egy kis lépést hátra, úgy gondolom, hogy tanácsos összpontosítani néhány alapvető fogalmak, amelyek érdeklődnek (sajnos)minden stratégiák fogyás. Ha igaz, hogy a zsírszövet csökkentése fiziológiai folyamat, az is igaz, hogy ez egy unalmas és nem mindig szükséges út, ahogy azt gyakran diktálja a visszautasított esztétikai kanonok. Másrészt igaz, hogy a túlsúly (és szövődményei) az iparosodott társadalmakban a korai halál legfőbb rizikófaktorai közé tartozik; ezért ezekben az esetekben fogyás használják, mint egy igazi terápia, orvosi érdekkel.

Fogyás az egészséges étrend csak azok számára alkalmas, akik átlépik a “határ az egészség”, azaz.:

• Akinek a testtömeg-indexe nagyobb, mint 24.9
• Nemkívánatos zsíreloszlás és egyéb kockázati tényezők
• Akik a szövődmények jelei az anyagcsere egy ismerős karakter
• Így minden más alany, kivéve a agonista sportolók, akiknek fontos fenntartani a zsír tömeg minimális szinten (kerékpárosok, futók, stb.), tartózkodhat a vágy, hogy lefogy, megszabadulni a jó fáradtság!

MIÉRT FOGYNI GYAKRAN ILYEN NEHÉZ?
A fogyás különböző nehézségei abból erednek, hogy a zsírszövet és a táplálkozást szabályozó mechanizmusok az éhezés és az alultápláltság időszakai elleni önvédelmi rendszert alkotnak; ezt a folyamatot az állatfajok fejlődésével fejlesztették ki, amely csak néhány millió évig tartott”.

Magától értetődik, hogy az élelmiszer túltermelésében (jellemző a fogyasztói vállalatokra) nem különösebben “könnyű” fenntartani a mérsékelt zsírszintet. Egyszerűen fogalmazva, nem számít, milyen típusú étrendet követ, fogyás egyre nehezebb, mint a zsír; ezért arra buzdítom a jó olvasók, hogy ne bolond magukat marketing és pszeudo-tudományos elméletek, hogy már bombázzák a média az utóbbi időben (és egyre), elcsábítja mind a betegek, mind az egészséges, akik félreértelmezik a testi formák.
Így nem lehet fogyni anélkül, hogy az étvágy, bár egy jó stratégia akkor biztonságosan elkerülheti a valódi éhség.

A legjobb fogyás rendszerek azok, amelyek magukban foglalják a fizikai aktivitás protokoll, mivel lehetővé teszik, hogy többet egyél. Ugyanakkor tanácsos nem “kinyitni túl sok ollót” az élelmiszer-fogyasztás és az energiafogyasztás között; túl radikális módszerekkel, sőt, azt kockáztatja, hogy romlik az egészsége, romló izom trofizmus, a katabolizmus egyik mellékhatása, amit szükségesnek láttunk a fogyás folyamatához. Azt mondják, hogy egy meghívás ismét, kedves olvasó, nem esik a “adathalászat” azok, akik azt állítják, hogy “tudja a képlet, hogy fogyni gyorsan fenntartása izomtömeg, vagy akár, lefogy azáltal, hogy növeli az izom összességében”.

Fogyni: Hogyan Kell Csinálni? gyakorlati javaslat
Így a gyakorlatban, hogy lefogy elég enni kevesebb, mint fogyasztani; persze, könnyebb mondani, mint megtenni!
Először is, az első tanácsot adok azoknak, akik túlsúlyosak, elhízottak, vagy anyagcsere betegségük van, hogy támaszkodnak egy szakember ezen a területen-a táplálkozási, táplálkozási, vagy egy speciális táplálkozási szakértő. Ahelyett, hogy azok számára, akik szeretnék javítani a megjelenésüket, csak győződjön meg róla, hogy végre rendszeres motoros fizikai aktivitás, korrekció táplálkozás tekintetében gyakorisága a bevitel, valamint egy része egészségtelen élelmiszer(beleértve az alkohol!).
Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzet, az olasz (nem túl rózsás képest a század közepére csak a múltban), nem mindenki tud (vagy akar) fizetni egy orvos, hogy a hadsereg a szabad foglalkozás; ezzel párhuzamosan utilities gyakran rossz minőségű, néha várólisták, különösen hosszú. Ez az, amit egy ilyen helyzetben terjesztenek olcsó szolgáltatások, mint a diéták “a magazin”, diéták “a tornaterem” (azok, amelyek nem megfelelően termelt szakemberek az edzőteremben), diéták “kiegészítők” (ingyenesen kínált gyógynövény vagy hasonló anyag vásárlásáért cserébe), diéták a “telefon app” (nem feltétlenül rossz, de gyakran nem megfelelő és mindig független a terapeuta-beteg), diéták ” kirakodott az internetről “vagy akár”egyéni” diéta… de másoknak igen.”
Mondanom sem kell, semmilyen túl olcsó szolgáltatás nem garantálja a pontos és pontos folyamat, amely megjósolja az élelmiszer történelem, gyűjtése szubjektív preferenciák, antropometriai detektálás, valamint rendszeres ellenőrzés azzal a képességgel, hogy “fix a lövés” az úton. Elég tisztességtelen lenne átadni egy üzenetet, hogy “lefogyni”… ezért kevesebb, mint kellene… meg kell költeni a pénzt!”. Ez egy paradoxon, ami nem éri meg, bár a profizmus minden bizonnyal olyan részlet, amely különbséget tesz az eredmények és az egészség megőrzése szempontjából.

HOGYAN LEHET LEFOGY NÉLKÜL TÁMASZKODVA A SZAKMAI?
Ez nem lehetetlen, így elég egyszerű megérteni, de mindenesetre nehéz alkalmazni, fenntartása; alul, majd próbálja meg, hogy néhány egyszerű tipp, hogy annak érdekében, hogy a gondolatok ezrei autodidakta a nők, akik szeretnék fogyni, mint független tudatos:

Kövesse a kiegyensúlyozott étrend anélkül, hogy a potenciálisan sikertelen kísérleteket, hogy lassan gyengíti az orvos eltökéltségét. A helyes és egészséges táplálkozásra vonatkozó iránymutatásokat az INRAN (National research Institute for human nutrition and nutrition)
A túlevés időszakait a fizikai aktivitás fokozásával, valamint a megszakítással azonos időtartamú, kihívást jelentő diéták rövid időtartamát követően kompenzálja. Valójában, leggyakrabban túlsúlyos egyszerűen az eredménye a jumping súlygyarapodás, amely azonban többször megismétlődik a közép-és hosszú távon; a fő visszaesések, amelyben a híres “Chile” halmozódik: a karácsonyi időszak, a karneváli időszak, a húsvéti időszak és a nyári szünet. Ebben az esetben évente körülbelül 4 kg-ot, 10 évenként pedig legfeljebb 40 kg-ot lehet összegyűjteni, azaz hányan különböztetik meg a normális alanyt a súlyos elhízástól.
A kezelés kezdetén győződjön meg arról, hogy a testtömeg-mutatók stabilak, nem ingadoznak, és írja le az élelmiszernaplót a lehető legpontosabban. A heti vagy 14 naponta értékelt testtömeg-stabilitás az “energiaegyensúly” jele, azaz biztosítja, hogy a jelenlegi étrend normális legyen. Kitöltésével egy élelmiszer napló, abban az esetben, egy stabil súly, akkor kap egy” fotó ” a diéta, hogy “nem teszi a zsír”, majd egyszerűsíti az összeállítás a diéta. Ehelyett, ha az étrend nem normális, és kis, de állandó növekedést okoz (pl. 100 g minden 14 g), akkor jobb elkezdeni az étrend első változásait. Először is, javasolt kizárni a “szükségtelen” élelmiszereket és italokat, azaz azokat, amelyek nem járulnak hozzá az egészség pozitív fenntartásához (például a Coca-Cola, sör, gyorsétterem, szószok, snackek stb.).).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni