Long Strong – Ár, vélemények és hatások. Honnan vásároljuk meg? A gyógyszertárból, az Amazonról, vagy a gyártó hivatalos honlapjáról?

Long Strong - Ár, vélemények és hatások. Honnan vásároljuk meg? A gyógyszertárból, az Amazonról, vagy a gyártó hivatalos honlapjáról?A pénisz mérete minden férfi számára kényes téma. Valaki elégedett a 14 cm-rel is, mások pedig a 20-at is kicsinek tartják. A vastagságról nem is beszélve. Nagyon sok oka lehet annak, hogy valaki nagyobb péniszt szeretne, és sajnos éppen ezeket használják ki az interneten található furcsa és gyanús termékek, amiknek a pontos összetétele sem világos az embernek, az egészségre gyakorolt hatása pedig végképp a homályba vész. A szexuális együttlétekhez nagyon is fontos a megfelelő méretű pénisz, de a leginkább a vastagság számít, ugyanis a nőknél a hüvely első három centimétere a legérzékenyebb, így akár egy vastag, négy centiméteres pénisz is tökéletesen ki tudja elégíteni és meg tudja termékenyíteni a kiválasztottat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne változtatni valahogy a pénisz méretén, ha valaki nem elégedett vele. Manapság több módszer is van erre, azonban egy részük annyira veszélyes, hogy használatuk csak indokolt esetben javasolható. Ilyen módszerek például a műtétek, melyek nem mindig sikeresek még a mai napig sem, és fertőzésekkel járhatnak, melyek nagyobb kárt okozhatnak, mint amennyi hasznuk van. A másik, sokkal egyszerűbb, de szintén elővigyázatot igénylő választás a gyógyszeres kezelés, melynek során a pénisz vérellátását növeljük, ezzel tágul és nyúlik a nemi szerv, így elérhető a tartós méretnövekedés. Sok szer létezik, ami ezt ígéri, de az interneten a legtöbb ilyen szer csak a pénzére pályázik, éppen ezért fontos, hogy körültekintően válassza ki a megfelelő, valóban hatékony szert, ami képes lehet segíteni önnek. A legjobb pénisznövelő szer, aminek sok pozitív hatása van a férfiak szervezetére Long Strongnak nevezik. A Long Strong az egyetlen olyan termék, ami képes akár 40%-kal is megnövelni a pénisz méretét, kellemetlen mellékhatásokat nem okoz, ráadásul még az egészséges életmódot is támogatja, javítja a teljesítőképességet és hosszabb, tartósabb erekciót biztosít, mint bármilyen másik termék. www.LongStrong.hu

A pénisznövelés működése:

A pénisznövelés működése:

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan képes a pénisz nőni a Long Strong segítségével, kicsit meg kell ismerkednünk a hímvessző anatómiai sajátságaival. A hímvessző erekcióért felelős részét barlangos testeknek nevezzük, melyek- ahogy a nevük is mutatja üregesek, így ide tud áramlani a vér a környező erekből, amitől a pénisz megduzzad, megnyúlik, és merevvé válik, azaz készen áll a női nemi szervbe történő behatolásra. Ha az erek nem képesek megfelelő mennyiségű vért szállítani a barlangos testekbe, vagy a véna, ami elviszi onnan a vért, túlságosan kitágult, akkor a merevedés nem, vagy csak rövid ideig lesz megfelelő mértékű. Ekkor merevedési problémákról beszélünk. A pénisz növelésének egyetlen valódi, természetes módja van, ez pedig ezeknek a barlangos testeknek a lassú nyújtása. Ehhez az szükséges, hogy a barlangos testek gyakran telítődjenek az elegendőnél kicsit nagyobb mennyiségű vérrel, amitől muszáj kicsit kitágulniuk és megvastagodniuk. Éppen ezért a Long Strong nem csak a pénisz növekedését képes elősegíteni, de még a merevedési zavarokat is kezeli, hiszen képes megfelelő mennyiségű vért áramoltatni a hímvesszőbe, hogy az sokkal tovább merev maradjon, minit azelőtt bármikor. Sokan kérdezik a Long Strong gyakori kérdések oldalán, hogy valóban működik-e a termék, vagy csak átverés az egész. Az előbb leírtakból azonban kiderül, hogy nem csak működik, de túl is teljesít, ugyanis nem csak a pénisz méreteit növeli, de segít abban is, hogy a merevedés hosszabb ideig tartson, így sokkal kellemesebb legyen a szexuális együttlét mind Önnek, mind a partnerének. A Long Strong szedése segítségével tehát megnövelheti a pénisze méretét akár 40%-kal, emellett még a teste egészségét is képes fokozni, valamint az esetleges merevedési panaszait is képes lehet megszüntetni.

A pénisznövelés működése:

Long Strong – A pénisznövelő szer természetes összetétele:

Ezek után természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mégis mit tartalmaz a Long Strong, hogy képes ilyen csodálatos teljesítményre, és veszélyes-e a használata. Mindenkit meg kell nyugtatni, ugyanis a Long Strong alkalmazása során semmilyen mellékhatást nem fognak tapasztalni, hiszen a termék csak természetes anyagokat tartalmaz, melyek mind GMO mentesek, növényekből származnak, és a környezetvédelmi alapelveknek megfelelően termesztettek. Vegánok is bátran fogyaszthatják, hiszen csak növényi anyagokat találhatunk benne, melyek mindegyike a szexuális teljesítmény fokozását és a hímvessző növekedését és a férfierő emelkedését hivatott elérni. Természetesen képesek a tesztoszteron hormonszintet egészséges mértékűre állítani, mely még a nemi vágyat is fokozza. Az alábbi növények kivonatait tartalmazza a Long Strong:

A pénisznövelés működése:Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) – A muira puama az Amazonas őserdeinek egyik legcsodálatosabb növénye, amely képes a férfiak tesztoszteronszintjének megemelésére, ezáltal fokozva a nemi vágyat, valamint a szexuális teljesítményt is képes növelni. Ezen felül potenciazavarok kezelésében is kiváló, ugyanis a pénisz vérellátását és ereit gyógyítja, így mind az egészséges, mind a merevedési zavarral küzdő egyének péniszméretét és vastagságát képes megnövelni. Ezen felül a test egészségéért is sokat tesz, ugyanis a vérnyomást helyreállítja, és az izmok fejlődését is elősegíti, éppen ezért lehet a Long Strong legfontosabb összetevője.

A pénisznövelés működése:Maca (Lepidium meyenii) – A maca szintén egy dél-amerikai növény, melynek igencsak hasonló hatásai vannak, mint az előbb már ismertetett muira puamának. Ez a Peru környékén őshonos növény képes az ágyék megfelelő vérellátására, ez a vérbőség pedig hosszan tartó merevedés, hosszabb használat során pedig a pénisz növekedését eredményezi. Klinikai adatok is kimutatták, hogy a maca valóban képes a tesztoszteronszint megemelésére, a vérkeringés javítására, sőt, még a potenciazavarok kezelésére is. Ennek tekintetében nem meglepő, hogy a maca is helyet kap a termék összetevőinek listáján.

PüspöksA pénisznövelés működése:üveg (Epimedium sagittatum) – A püspöksüveg hatását a Viagrához is szokták hasonlítani, ugyanis erőteljes erekciókat hoz létre. Ennek köszönhetően a Long Strongban is helyet kellett kapnia, ugyanis az erős merevedések kitágítják a barlangos testeket, melyek így megnyúlnak, ezzel is megnövelve a pénisz méretét és vastagságát. Ez a három növény ráadásul egymás hatását is képesek fokozni, így nem meglepő, hogy a Long Strong ennyire hatékonyan képes segíteni a férfiakon. Nem elég, hogy megnyúlik és megvastagodik a pénisz, még a merevedési zavarok is elmúlnak, fokozódik a szexuális vágy, és a vérkeringés is javul.

Ezek után kérdéses lehet a Long Strong adagolása, pedig valójában igen egyszerű a dolog. Mindössze annyi a teendőnk, hogy minden nap reggel és este beveszünk egy-egy tablettát bő vízzel, és már az első használat után is megérzi az ember a hatást. Ha megfelelő ideig használja, akár 40%-os pénisznövekedést is elérhet, valamint a vastagság is elég szép növekedést mutat, így a Long Strong az egyetlen olyan termék, ami képes ennyi hatást mellékhatások és allergiás reakciók nélkül biztosítani mindenki számára.

www.LongStrong.hu -50% Promotion!

A Long Strong mellékhatásai és eredményei

Ahogy az előbb már említettem, a terméknek nincsenek mellékhatásai, ugyanis teljesen természetes anyagokat tartalmaz, melyek segítségével problémamentesen, allergiás reakciók és egyéb egészségkárosodás nélkül képes elérni a csodálatos végeredményt. A termék hatásai, és eredményei pedig a következők:

 • Nő a szexuális vágy és -teljesítmény: A Long Strong alkalmazása után azonnal érezni fogja, hogy nő a libidója. Ez mind a termék természetes, növényi anyagainak köszönhető, melyek bizonyítottan fokozzák a tesztoszteronszintet, aminek következtében megnő a szexuális vágy, nő a teljesítőképesség, valamint hosszabb használat után fejlődik az izomtömeg is, ami szintén elősegítheti a jobb teljesítményt az ágyban.
 • Nő a péniszméret: Egy-két hétnyi használat után már láthatóvá válik a pénisz méretbeli növekedése, ami a további használat során akár 40%-ot is nőhet. Ez a termék az egyetlen olyan természetes készítmény, ami képes ekkora növekedés elérésére, így mindenkinek ajánlott a használata, aki amiatt nem tud teljesíteni, hogy nem elégedett a pénisze méretével vagy vastagságával. A növekedés után biztos lehet benne, hogy a nők nem tudnak majd ellenállni Önnek. A péniszvastagság növekedésével ráadásul sokkal élvezetesebb lesz a nőknek is az aktus, ami szintén nem egy utolsó szempont, ha az ember boldog párkapcsolatra vágyik.
 • Javul az egészségügyi állapot: A természetes tápanyagok, melyek a termékben találhatók, mind segítenek abban is, hogy a férfiak testi egyensúlya létrejöhessen, így a hormonháztartás, vérkeringés is megfelelő működésű lesz, ami sokat segíthet a stressz csökkenésében, a teljesítmény fokozódásában, a hosszabb, egészségesebb élet elérésében. Megfontolandó.

A Long Strong mellékhatásai és eredményei

Long Strong: vélemények a termékről a fórumokon

A Long Strong fórumok tele vannak véleményekkel a termékről, és szinte mindegyik csodálatosnak tartja azt, amit elért a segítségével. Szinte lehetetlen negatív hozzászólást találni, ugyanis aki kipróbálja a terméket, az mindenképp nagyobb péniszre tesz szert, melynek merevedését hosszabb ideig képes fenntartani. Szemezgessünk a történetekből, melyeket a fórumozók megosztottak a többi felhasználóval:

„Gyerekkorom óta szégyelltem a péniszem méretét, általános iskolában még csúfoltak is miatta. Nem tudtam, mi tévő legyek, ugyanis egyetlen nővel sem tudtam megfelelően teljesíteni, ami miatt csak még jobban elkeseredtem. Ezek után nem volt más választásom, elmentem egy orvoshoz, hogy segítsen valahogy a péniszem megnövesztésében, hogy ne gondoljam azt, hogy nem vagyok elég jó a nőknek. Azt mondta, hogy a műtét maximum egy centimétert hosszabbítana a hímvesszőmön, de csak akkor, ha nincsenek komplikációk, így más megoldáshoz kellett folyamodnom, ugyanis a 11 cm-t még mindig túl kicsinek tartottam. Rátaláltam az interneten a Long Strongra, és egyből meg is rendeltem, bár nem sok reményt fűztem a dologhoz. Megjött az első adag kapszula, és el is kezdtem szedni. Egy hónap alatt 2 cm-t nőtt a péniszem, majd további két hónap alatt még 2 centimétert! Így már az átlagos méretűek közé tartozom, 4 centivel nagyobb lett a péniszem! El sem tudtam hinni! Azóta már van egy barátnőm és nagyon meg van elégedve a teljesítményemmel és a méreteimmel! Köszönöm szépen, megmentették a szexuális életemet!” Örs (24)

„Mindig is nagyobb péniszre vágytam, mert tudtam, hogy a nagyobb hímvessző nagyobb élvezetet jelent. És valóban így van! Mióta a Long Strongot használom, 20 cm-re nőtt a méretem 16-ról, és minden csaj csak ámul-bámul, amikor meglátja. Nagyon élvezik velem a szexet, én pedig halmozom az élvezeteket! Ennél jobb szer nem létezik! Még az izmom is megnőtt tőle, és mellékhatása sincs. Csak ajánlani tudom mindenkinek!” Máté (26)

„Igazából nem is azért vettem ezt a terméket, hogy megnövessze a péniszemet, hanem azért, mert azt olvastam, hogy ezek az összetevők együttesen még a potenciazavarokat is gyorsan meggyógyítják. El is kezdtem szedni, és a második héten már élveztem is a hatását. A feleségem is meglepődött, mennyire sokat hancúroztunk, az meg csak ráadás, hogy a péniszem is nőtt 3 cm-rel!” Lajos (40)

Az Long Strong ára

Ezek után érdemes lenne megtudni a Long Strong árát is. Nos, a termék eredeti ára 21800 Ft, de ha most rendel a hivatalos honlapról, akkor nagyon sokat spórolhat, ugyanis most a hivatalos honlapról féláron, azaz 50% kedvezménnyel megkaphatja a terméket, tehát 10900 Ft-ért hazaviheti!

Az Long Strong ára

Honnan vásároljuk meg a Long Strongot?

A terméket csak és kizárólag a hivatalos honlapról rendelheti meg, a gyártótól sajátkezűleg, ugyanis csak ebben az esetben tudják garantálni, hogy Ön az eredeti terméket kapja meg és nem hamisítványt, vagy olyat, aminek az összetétele nem megfelelő. Ha tehát rendelni szeretne, azt mindenképpen a hivatalos honlapról tegye és ne más, internetes értékesítő helyről, ugyanis ott kétes eredetű szereket is kaphat.

www.LongStrong.hu -50% Promotion!

Összefoglalás:

A termék tehát többszörös hatást képes kifejteni, azaz nem csak a pénisz hosszának és vastagságának növekedését képes véghez vinni, de ráadásul segít a megfelelő életfunkciók fenntartásában is, valamint képes kezelni a merevedési panaszokat, melyek megnehezíthetik az egészséges párkapcsolatok kialakítását. Ha ez még nem lenne elég, a termék ráadásul teljesen természetes is, ami azt jelenti, hogy nincsenek kellemetlen mellékhatásai.  www.LongStrong.hu

20 hozzászólás
 1. József szeptember 20, 2018 at 8:13 du.

  Ha tényleg ennyire jó ez a szer, akkor miért nem használja mindenki? Elég nagy kamunak tűnik (www.LongStrong.hu)

  • Kelemen szeptember 20, 2018 at 8:27 du.

   Nem kamu, viszont nem túl olcsó, és csak a hivatalos honlapról elérhető, így nyilván nem jut el mindenkihez a híre. Én már egy hónapja szedem és nagyon jó! 🙂

   • József szeptember 20, 2018 at 8:39 du.

    Azt bárki mondhatja. Ráadásul milyen béna név az a Kelemen.

    • Kelemen szeptember 20, 2018 at 8:42 du.

     A nevemről nem én tehetek, az eredményt meg be tudom mutatni, ha ennyire kíváncsi vagy. 😀

 2. Kelemen szeptember 20, 2018 at 8:54 du.

  Inkább ne, köszi! (www.LongStrong.hu)

 3. Aladár szeptember 22, 2018 at 5:05 du.

  Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon szeretem ezt a szert. Olyan jó érzés vele a szex. 😀

 4. Béla szeptember 23, 2018 at 11:47 du.

  Lájk, aki már használta! Én nagyon imádom. 😛

 5. Miklós szeptember 25, 2018 at 9:15 du.

  Mennyibe kerül ez a cucc? Mert szeretném megvenni, és ebayen találtam 5000 Ft-ért.

 6. Klára szeptember 27, 2018 at 5:38 du.

  A férjem is használja, nekünk nagyon bevált! 😀

 7. Lázár szeptember 29, 2018 at 2:25 du.

  Nem tudom, ki az, aki nem hiszi ezt el, nagyon sok ismerősömnek, meg nekem is működött!

 8. Péter október 1, 2018 at 1:31 du.

  Okoz ez a cucc allergiás reakciót a gluténérzékenyeknél? Mert, ha nem, akkor megrendelném.

 9. Ede október 3, 2018 at 5:26 du.

  Nagyon tetszik, pedig még csak pár napja szedem. Tök fickós lettem tőle! 😀

 10. Gergely október 5, 2018 at 7:48 du.

  Szerintem ezt a szert isten küldte. 4 centit nőtt a péniszem, emberek!

 11. Tamás október 7, 2018 at 4:59 du.

  Nagyon jó termék, én csak ajánlani tudom! 🙂 (www.LongStrong.hu)

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni