Minden, amit tudni kell az arc, test, elme

Megírod a szépséget, és megtanulod szeretni magad. Csak emlékezz néhány szabályra, tudd meg, milyen hibákat kell elkerülni, és kövesd a napi és heti szépség rituálét egy nyugodt arcért, testért és elméért. Megtanulják, hogy szeressék egymást egy kicsit jobban: gyakran semmi sem kell csokoládé bárok, bevásárló ülések, vagy egy jakuzzi.

Néha szükségünk van kis napi tevékenységek emlékeztetnek arra, hogy a tükörkép a nő, aki áll. És mi lenne jobb, ha nem a szépség rutinja, ami minden nap lehetővé teszi, hogy büszkén nézzük ezt a tükröt?

Úgy döntött, hogy kövesse a napi rutin a szépség nem jelenti azt, hogy beleegyezik a szépség kezelések, középkori kínzás tiszteletben tartani a mondás”Ha azt szeretnénk, hogy szép, meg kell szenvedni egy kicsit”. Ez azt jelenti, hogy ragaszkodsz néhány szabályhoz, és megtanulod, milyen hibákat kell elkerülni: nem azért, hogy csinosabb legyél, hanem azért, hogy tiszteld a tested és a bőröd. Meg fogják köszönni, ha egy ragyogóbb képet adnak, és a béke és harmónia mély érzését.

Szépség arckezelés: reggel

Minden az arc esztétikai kezelésével kezdődik: nagyon fontos a bőr tisztítása és tisztítása a nap kezdete előtt, hogy felkészüljünk az összes stresszre, ami felgyülemlett és legyőzhetetlenné teszi.

Amint felébred, mossa meg az arcát vízzel és enyhe szappannal. Válasszon egy víz keveréket, hogy mélyen tisztítsa meg a bőrt: masszírozza az arcát egy körkörös mozgás, majd használja a tonikot, hogy zárja be a pórusokat.

Az arc szépségápolás folytatódik a hidratáló: győződjön meg róla, hogy válassza ki az egyik, amely megfelel a bőrtípusnak:

  • ha kevert vagy olajos bőr, válasszon egy folyékony krém vagy matt emulzió, hogy csökkentse a ragyogás a bőr
  •  ha száraz vagy különösen érzékeny a bőre, célozza meg a nyugtató anyagokban és a kerámiában gazdag kezelést, azaz a víztartásra képes molekulákat

Különös figyelmet fordítson a szem körüli területre, kezelje egy adott termékkel, így a kinézete frissebb és kipihentebb lehet.

Szépség arckezelés: este

Csak egy dolog van, amit ne felejts el minden este: smink. Nem számít, ha túl fáradt, vagy ha csak egy kis szempillaspirál: tisztítás elengedhetetlen a bőr tisztítása; anélkül, a napi szépség rutin nem lesz teljes.  Csak tejet, vagy ha úgy tetszik, vizet. Miután megtisztította az arcát, alkalmazza egy réteg éjszakai krém, gazdagabb, mint az, amit használ nappal.

Egy egészséges test, egy nyugodtabb elme: napi tippek

Mint az arcbőr, a szervezet is szüksége van az összes szépség kezelések szükséges, hogy javítsa magát minden nap. Először is, válasszon egy enyhe zuhany szappant, és mindig jól nézd meg a hozzávalók listáját. Válassza ki a szappan vagy illat alapú azt jelenti, hogy nem igazán érdekel a tested: mindig olvassa el a hozzávalók listáját jól, győződjön meg róla, hogy alkalmas a bőrtípusra, és nem hiszem el a csodálatos ígéreteket!

A zuhany, használjon egy szivacs: segít, hogy a bőr simább anélkül, hogy megtámadja. Választhat, hogy milyen típusú szivacs inkább: klasszikus, cellulóz, ezek gazdaságosak, tartós, míg a tengeri lágyabb, ideális a legérzékenyebb bőrt.

Miután a fürdő, mindig alkalmazza a hidratáló, masszírozás fentről lefelé.

Beauty weekly rutin: mit kell tenni minden héten az arc, a test, a haj

Ha a tippeket csak adott kell követni naponta, most azt akarjuk, hogy Önnek jó szokásokat, hogy kell követni a heti szépség rutin. Ha úgy gondolja, túl sok emlékezni, ne félj: rövid idő alatt lesz olyan jó, hogy természetesen követni őket!

Egyszer egy héten, talán egy hétvége egy különleges és hosszú ölelésre, ne felejtsd el:

  • használja az arc maszk, hogy megszüntesse a felesleges sebum, harcolni akne és kiszáradás
  • a tusoló, szenteljen egy kis időt a test scrub, hogy lágyítsa meg a bőrt, és megszüntesse a halott sejtek

Kevésbé bonyolult, mint gondoltad, ugye?

Egy új szépség trend jön Keletről: fedezze fel minden előnyét a koreai szépség kezelések!

Hogy nem szükséges általánosítani ez igaz, de az is igaz,hogy, mert a kozmetikai eljárások, keleti nők egy magasabb sebességváltó. Amellett, hogy védi a bőrt a nap, koreai szépség rutin tartalmaz számos lépést, hogy kell követni naponta, hogy sima bőr nélkül foltok:

  • először is egy olaj alapú tisztító az arcra, masszírozás, hogy elnyeli gyorsan
  • ez alkalommal továbbra is a második fázisban a mosószer, azonban egy víz alapú mosószer, amely megszünteti az utolsó nyomokban szennyeződések
  • az elhalt sejtek eltávolításához folytassa a bemosakodást. Azonban legyen óvatos: jobb elkerülni a napi hámlasztó kezelés, mert a bőr gyengülhet. Inkább a T zónát kedveli.
  • a tonik elengedhetetlen a koreai szépség gyakorlatában: helyreállítja a bőr egyensúlyát, segít felszívni a következő termékeket, nevezetesen az esszenciát és a szérumot. Míg a szérumot nagyon Nyugat-USA használja, a lényeg a valódi hangsúly a koreai kozmetikai eljárások: félúton a szérum és tonik, segít a sejtregeneráció.
  • befejezése után ezt az eljárást, ajánlott, hogy hagyja a maszk Szövet az arcon
  • mielőtt befejeznéd a koreai szépség gyakorlatodat, koncentrálj a szem kontúrjára, és végül tegyél egy réteg hidratáló krémet és naptejet az arcodra.

Ez a szépség rituálé hatékony, de bonyolult: ha nem hiszed, hogy tud tartani egy heti maszk szem előtt, talán nem az Ön számára!

Milyen hibákat kell elkerülni, hogy a saját szépség rutin 100% Hatékony?

Először is, győződjön meg arról, hogy mindig csak a termékek szerint a bőr. Nem számít, hogy a barátja tanácsolta Önnek egy csodálatos éjszakai krém – meg kell győződnie arról, hogy nem árt a felhám semmilyen módon.

Ne feledd, soha ne felejtsd el a tonikot vagy a szemeket: néhány év múlva megköszönöd a tanácsunkat, és átmész!

Bár úgy gondolja, hogy gyorsabban dolgoznak, ne használjon agresszív termékeket túl gyakran, mint például alkohol alapú tonik. Ugyanez vonatkozik a gummage vagy scrub: jobb, ha csak egyszer egy héten, és jobb, ha használja a szerves összetevők, mint a kávé alapon!

Szépség az asztal előtt: minden termék, amit meg kell enni, hogy tiszta

A szépségápolás elindítása azt jelenti, hogy nagy gonddal és tisztelettel gondoskodsz magadról. Ha azonban továbbra is enni szemét étel vagy inni annyi alkoholt, ez nem segít semmit: a szépség oldalának meg kell nyitni még az asztal előtt, nem csak a tükörben. Ehhez keresse meg a galériában tisztító termékek, amelyek ideális kezdeni egy Szépségápolás!

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni