Problémák a férfi erekció: hogyan viselkedni?

Az erekció fiziológiája.

Olaszországban úgy vélik, hogy a szexuális közösülés során több mint 3 millió férfi szenved erekciós problémákkal. Ezek a problémák egyes esetekben véletlenszerűen és csak bizonyos körülmények között fordulnak elő, míg más esetekben folyamatosan. Problémák férfi erekció fordulhat elő bármely életkorban, akár a fiatalok csak 18-20 év, valamint 30-40-50 vagy 60 év. A gyakorlatban ez a probléma nem csak a harmadik életkorhoz kapcsolódik, ahogy azt (naivan) egyszer gondoltuk.

Mielőtt továbbmennénk, egyértelművé kell tenni, hogy az e cikkben említett erekciós mechanizmussal kapcsolatos problémákat-mint gyakran-nem szabad összekeverni a korai magömléssel (még ez is nagyon gyakori probléma az egyes korcsoportokban lévő férfiak körében). Akar lenni szintetikus, korai magömlés nem a nehézség elérése kielégítő pénisz erekció, hanem a nyafogás elérni orgazmus férfiak során túl gyors, hogy úgy érzi, kielégítő szexuális közösülés az egyik vagy mindkét partner.

A férfi erekcióval kapcsolatos problémák okai azonban két típusúak lehetnek, és egyes esetekben egymással kombinálhatók. Általános szabályként az erekcióval kapcsolatos problémákról beszélünk, amelyeket szervi problémák, vagy pszichés és mentális problémák által okozott merevedési zavar okoz.

Között a különböző okai a szerves / élettani eredetű:

 • gyakori probléma a vérkeringést, vagy csak konkrétabb a genitális területen
 • prostatitis és here problémák
 • szívprobléma
 • helytelen táplálkozás (túl sok zsír, koleszterin, cukor, ipari termékek, stb)
 • alkohol és / vagy kábítószerrel való visszaélés
 • elhízás, túlsúly, mozgáshiány, mozgásszegény életmód
 • súlyos sérülések a medence, a nemi szervek, vagy a gerinc (mint például a porckorong sérv)
 • magas vagy alacsony vérnyomás
 • cigaretta, dohány, alkohol, drogok, THC, marihuána, légzési problémák
 • a cukorbetegség egyes formái
 • problémák az inzulinnal
 • alacsony tesztoszteron szint
 • egyes betegségek, mint a Parkinson-kór, Peyronie-kór, sclerosis
 • kölcsönhatás bizonyos gyógyszerekkel (pl. antihisztaminok, fájdalomcsillapítók, magas vérnyomás gyógyszerek vagy prosztata kezelés, anxiolítikumok, antidepresszánsok)

Sokkal gyakrabban, azonban az oka a merevedési zavar tisztán érzelmi és / vagy pszichológiai. Azonban ezek utóbbi típusú okok jönnek, nagyon gyakran alábecsülik azok, akiknek erekciós problémájuk van. A lehetséges okai között mentális eredetű, van:

 • stressz, általános szorongás vagy aggodalom a szexuális teljesítmény
 • konfliktusok és a pár félreértése
 • alacsony szexuális önbecsülés és félelem a nők szexuális frusztrációjától
 • félelem a társadalmi elítéléstől (pszichológiai függés más emberek jóváhagyásától)
 • félreértések a női szexuális szféráról
 • a pénisz méretével kapcsolatos félelmek
 • lelki önkontroll erkölcsi vagy vallási típusú (a szex tekinthető piszkos, rossz vagy bűnös)
 • depresszió
 • belső értékek ütközése
 • paranoia
 • önkorlátozó meggyőződések, szexuális bizonytalanság
 • öngyilkosság tudat alatt szabotálások (a Szexuális csőd tudatalatti programozása)
 • a pénisz automatikus monitorozása közösülés közben

Annak érdekében, hogy a pénisz erekció alakuljon ki, és tartsa elég ideig, hogy az első dolog, ami működnie kell az agyban egy erős mentális stimuláció eredményeként érzékszervi stimuláció, látás, hallás vagy tiszta képzelet. Egy személy mentális gerjesztése, ami egy pszichológiai gerjesztés, bizonyos hormonok és elektromos és idegi impulzusok előállítását okozza, amelyeket az agyból a nemi szervekbe küldenek.

Ezek az impulzusok viszont ahhoz vezetnek, hogy a vér áramlását a barlangos testekben a pénisz. A pénisz üreges testei nagyon hasonlítanak a szivacsokhoz, és képesek a vért visszatartani, hogy növeljék a térfogatot. A barlangos testekben fogva tartott fokozott véráramlás, amelyet kezdetben mentális izgalom vált ki, duzzanatot és a pénisz térfogatának növekedését, következésképpen erekcióját okozza.

Ez egy mechanizmus, ami erekciót vált ki a péniszből. Általában az erekció hiánya a szexuális közösülés idején fordul elő, vagy azért, mert nincs megfelelő adag mentális izgalom, vagy mert jelenlétében a megfelelő mentális izgalom valami zavarhatja a mechanizmus a vér áramlását a pénisz. Ha az erekció az első, de akkor el fog veszni a behatolás során, vagy a vártnál korábban, ez azért van, mert a kezdeti mentális izgalom váltotta ki, hogy csökkent, vagy eltűnt. Vagy mert van valami szerves probléma, ami korlátozza vagy megakadályozza a helyes és kezdeti vérnövekedést a barlangos testekben. Egyes esetekben el lehet képzelni mindkét ilyen helyzetek egy időben.

Például: egy férfi keringési problémákkal(organikus ok), miután volt merevedési defaillation során egy korábbi szexuális közösülés, úgy érzi, bizonytalan, és öntervezés a kudarc egy későbbi kapcsolat (pszichológiai okok). Ebben az esetben, akkor mindkét esetben (okok), hogy egy férfi erekció probléma.

Mi a teendő, ha férfi erekcióval problémái vannak? Orvosi vagy speciális látogatás, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem súlyos szervi problémák vagy más fizikai problémák mindig ajánlott. Szerves problémák esetén az orvossal együttműködve értékeli a legjobb megoldást. A testmozgás, az egészséges étrend, valamint a megfelelő, kiegyensúlyozott életmód gyakran már kiváló jogorvoslatok.

Sok esetben a gyógyszerek Merevedési zavar előírt. Az ezekben a gyógyszerekben jelen lévő hatóanyagok elősegítik a pénisz fluidizációját és véráramlását, de csak megfelelő mentális stimuláció (erős mentális izgalom) jelenlétében. Így lehet hasznos, nem a “kezelés”, hanem ideiglenes segítséget az emberek, akik nehezen a vérkeringést a genitális területen.

Mivel a gyógyszer okozhat irritáló mellékhatások, mint a fejfájás, hányinger, látási problémák, stb.ezen túlmenően a kérelmet orvos felügyelete mellett kell előírni és beadni. Az ilyen gyógyszerek helytelen használata, különösen, ha más problémákkal érintkeznek, nagyon káros és veszélyes lehet az egészségre. Különösen, ha olyan nem eredeti gyógyszerekről beszélünk, amelyek az Interneten alacsony áron, az orvos által felírt recept nélkül találhatók.

Egyéb pszeudo gyógyszerek, természetes tabletta, természetes kiegészítők, olajok, kenőcsök, kivonatok, egzotikus gyógynövények, mint a Maca, ginszeng, Gingko biloba, Gyógynövények, Maca, Catuaba, Suma gyökér, yohimbine, Tribulus Terrestris-vitamin somnifera és még sokan mások…nem tudományosan bizonyított, hogy hatékonyságát segítő vérhígító, a szinten, a nemi szervek, hogy ösztönözze az erekció.

Ezek közül a “természetes” termékek, amelyek kínálnak magukat, mint életképes alternatívát ismert gyógyszerek, a férfiak erekciós problémájának, még visszavonták, vagy legálisnak a NAS, mint tartalmaznak toxikus anyagokat, amelyek gyakran nem is kijelentette, a címkén.

Mi a teendő, ha a férfi erekcióval kapcsolatos problémák pszichológiai jellegűek? Gyakran azok, akiknek szexuális közösülés során erekciós problémájuk van, tévesen azt hiszik, hogy kizárólag fizikai problémájuk van, ehelyett nem értékelik a pszichológiai problémát. Ha a merevedési zavar csak szexuális partner jelenlétében fordul elő, és nem egyedül, gyakran azt jelzi, hogy a probléma oka tisztán pszichológiai, nem fizikai.

Sok esetben a probléma az erekció csak akkor fordul elő, ha megváltoztatja a szexuális partner, vagy egy új szexuális partner. Ismétlem, ez a mentális és pszichológiai index, nem organikus-fiziológiai problémák. Ilyen esetekben helyénvaló lehet egy igazi pszichoterapeuta segítségét kérni a nők szexuális szférájába vetett önbizalom mentális komponensének javítása érdekében.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni