Reggeli fogyni

Reggeli: fontos, hogy lefogy

FUNKCIÓ REGGELI

Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, Reggeli a főétkezés minden tekintetben. Természetesen mennyiségileg alacsonyabb, mint a másik kettő, ebéd és vacsora, de nagyon fontos szerepet játszik. Különösen a diéták fogyás, a” rossz ” reggeli tagadhatja a legtöbb munka. Ez azért van, mert szükséges:

Alapvető energia biztosítása a szervezet számára, amely körülbelül 12 óra éhezés után, valamint a hosszú távú táplálkozási terápia összefüggésében sürgős szükség lehet a kalóriák Leküzdése a vágy az élelmiszer az első ébredés; ez néha egy alábecsült szempont, de amely alulértékeli a legtöbb rendezetlen étrend, vagy jellemzi egy-két étkezés, nagyon bőséges, különösen a vacsora.

Reggeli fogyás

DIÉTA FOGYÁS

A testsúlycsökkentő étrend olyan étrendi módok, amelyek elősegítik a bőr alatti és visceralis zsírszövetben található zsír eltávolítását. Ehhez fontos, hogy az étrend lefogyott:

Kevesebb kalóriát biztosít, mint amennyit fogyaszt-egy alacsony kalóriatartalmú étrend fogyás akár 70% – a normál energia. A testet a megfelelő anyagcsere-állapot, keresztül táplálkozási egyensúly, ami a megfelelő hormonális fluxus (elkerülve a insulinal túlfeszültség, illetve okozta felesleges kalóriát, elsősorban a finomított termékek magas koncentrációjú szénhidrát). Nyilvánvaló, hogy a fogyás étrendjének alapelveit kivétel nélkül, külön edényekben kell reprodukálni, de nem akadályozzák az élelmiszerválasztás, a legmegfelelőbb helyzet.

Jellemzők

1 Reggeli funkció fogyni: megfelelő kalóriabevitel

A megfelelő fogyás Reggeli a megfelelő kalóriabevitel. Jellemzően szerint a mediterrán zavar, ez az élelmiszer kell biztosítani mintegy 15% – át a teljes energia. ±2/3% – os eltéréseket tesznek lehetővé, de többé nem teszik lehetővé az élelmezési stratégia megzavarásának kockázatát.

Például egy 2100 kcal diéta, reggeli kell biztosítani körülbelül 315 kcal (252 és 378 kcal). “Spannometricamente” mondván, hogy ellenőrizze a megfelelő adagot az adagok (természetesen a helyes választás az élelmiszer), figyelmeztetnie kell az étvágyat körülbelül 2 óra 30′ reggeli után (figyelembe véve a különbségeket a szubjektivitás és életmód). Másrészt, ha az étrend alacsony kalóriatartalmú volt a fogyás, akkor ugyanaz a személy (aki nem növeli a fizikai aktivitás) a kalóriák teljes száma 1470 kcal, valamint a reggeli-176-265 kcal (221 kcal).

2nd jellemzője Reggeli fogyni: táplálkozási egyensúly

Reggeli fogyás is kiegyensúlyozottnak kell lennie. A mediterrán étrend-modell a zsírokból származó kalóriák körülbelül 25-30% – át (többnyire telítetlen, a szükséges zsírok 2,5% – át kitevő) biztosítja, a fehérjékből származó energia legalább 12-13% – át (és egyáltalán nem több mint 18-20% – át) (amelyek legalább 1/3-a magas biológiai értékkel rendelkezik) és a maradék szénhidrátokat, amelyek egy kis része egyszerű (10 és legfeljebb 16). %); a tápértékmérlegre is szükség van: 30 g / nap diétás rost, koleszterin <300 mg/nap, valamint a polifenolos vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok megfelelő mennyisége. A kényelem érdekében ezeket a tulajdonságokat napi táplálkozási alapon vagy jobb heti rendszerességgel kell értékelni. A reggeli nem feltétlenül nyújtanak 15% – át ezek a tápanyagok; ellenkezőleg, egy tipikus Mediterrán Reggeli elsősorban azt célozza, hogy: víz, egyszerű szénhidrátok (a tejcukor, a szacharóz, maltóz), összetett szénhidrátok, rost -, kalcium -, foszfor -, valamint a b-vitaminok (főleg Riboflavin B2, a tiamint B1); a fehérjék és lipidek kis koncentrációban is jelen vannak.

Ehelyett a legösszetettebb glicideket ebédre és vacsorára fehérjére borítják; előételekben, másodlagos ételekben, a maradék egyszerű glukidokat (általában fruktózból) tartalmazzák.

Élelmiszer-ellátás

Hogyan válasszuk ki a reggeli élelmiszerek fogyni?

Amint az alábbi példákból látható, a különbség a normál reggeli és a fogyás között nem csak az adagban, hanem az étel kiválasztásában is. A kalóriák 15% – os csökkenése a termékek kisebb “számának”, valamint a különböző táplálkozási összetételnek tudható be.

Mindig van tej, ami fontos vízforrás, Riboflavin és kalcium. Emellett a kis mennyiségű fehérje és nagy mennyiségű víz lassú emésztéshez vezet. Ez a funkció, amellett, hogy késlelteti az étvágy kialakulását, csökkenti az inzulin túlfeszültség, hogy lehet leküzdeni fogyasztása csak édes liszt származékok a magas glikémiás index.

A tej zsírtalanításának megváltoztatásával növelhetjük vagy csökkenthetjük a zsír-és kalóriatartalmat. Delattosate lehetővé teszi, hogy helyezze be a laktóz-intolerancia diéta. Valójában a szója ideális a vegánoknak és azoknak, akik allergiásak a tejfehérjére, feltéve, hogy a potenciális tápanyaghiány (kalcium és Riboflavin) fokozódik.

Az élelmiszertermékek egy másik csoportja mindig jelen van, a III., azaz a gabonafélékből és a származékokból. A természetes forrása a keményítő, ezek a termékek szerkezete a legtöbb kalóriabevitel reggelire. Hozzájárulnak bizonyos ásványi anyagok és vitaminok bevezetéséhez is. A rostok csökkentik a kalóriasűrűséget, valamint a glikémiás indexet; ehelyett növelik a só-és vitaminbevitelt.

A lekvár és a méz növeli a magas glikémiás indexű egyszerű cukrok arányát, így azok gyorsabban elérhetők, és hozzájárulnak az élelmiszer iránti éhség növekedéséhez. Kakaó, annak ellenére,hogy a legtöbb tartalmaz zsír, ugyanaz a teljesítmény funkció.

Példák

Példák a reggeli fogyni

Kínálunk néhány példa a reggeli fogyni kapcsolatos különböző alkalmakkor, különböző igények:

  1. eset: férfi alkalmazott 29-30 év, magassága 1.78 cm, normális Alkotmány, morfológiai típusa, nem a gyakorlat a fizikai aktivitás. Normotimicescoe diéta 2218 kcal. Alacsony kalóriatartalmú étrend 1553 kcal. A szokásos reggeli 333 kcal. Reggeli fogyás 233 kcal.
  2. eset: foglalkoztatott nő 29-30 év, magassága 1,62 cm, normális Alkotmány, morfológiai típusa, nem gyakorlat fizikai aktivitás. Normotimicescoe diéta 2067 kcal. Alacsony kalóriatartalmú étrend 1447 kcal. Normál reggeli 310 kcal. Reggeli fogyás 217 kcal.
  3. eset: 20 éves férfi munkás, magassága 1.85 cm, laktóz intolerancia, normál Alkotmány és morfológiai típusú, gyakorlat 3-4-szer egy héten az edzőteremben. Normotimicescoe diéta 3231 kcal. Alacsony kalóriatartalmú étrend 2262 kcal. Normál reggeli 485 kcal. Reggeli fogyás 339 kcal.
  4. eset: nyugdíjazott (nő) 65 éves, hormonpótló kezelés, D-vitamin és kalcium, magas 1,55 cm, normál Alkotmány és morfológiai típusú, gyors járás gyakorlat 3-szor egy héten. Normotimicescoe diéta 1822 kcal. Alacsony kalóriatartalmú diéta 1275 kcal. Reggeli fogyás 191 kcal.

Megjegyzés: szándékosan korlátozza az élelmiszer választás 2-3 élelmiszercsoportok. Így könnyebb megérteni a kétféle reggeli közötti különbségeket, illetve azt, hogy hogyan változtathatod meg a sajátodat azáltal, hogy karcsúvá változtatod. Ugyanebben az ételben lehetne betenni friss gyümölcs, szárított gyümölcs, tea, stb. (a táplálkozási profil nyilvánvaló változásaival).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Erdemes Vasarolni
Erdemes Vasarolni